KIRIKKALE
25°
01:43

İkindi'ye Kalan Süre

Aşağımahmutlar’da örtü altı sebzeler yetişiyor

Kırıkkale İl Tarım ve Orman Müdürü Fatih Ateş, Aşağımahmutlar Mahallesi’nde örtü altı tarımla uğraşan çiftçiyi ziyaret etti. Müdür Ateş, seracılığın geliştirilmesi noktasında gerekli çalışmaları yaptıklarını ifade etti.


ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
Kırıkkale İl Tarım ve Orman Müdürü Fatih Ateş, Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü ile birlikte, KOP Bölgesinde Örtü Altı Tarımının Geliştirilmesi Projesi kapsamında kurulup üretime başlayan, 520 m2 lik damla sulama sistemleri ve su tanklarının da sera ile birlikte teslim edildiği Aşağımahmutlar Mahallesinde bulunan Murat Şen’e ait serayı yerinde inceledi.

GEREKEN DESTEĞİ SAĞLIYORUZ
İl Müdürü Fatih Ateş, inceleme sonrası yaptığı açıklamada, “Kırıkkale’de tarımsal üretimi desteklemek ve çiftçilerimizin gelirlerini artırmak için çalışıyoruz. Bu kapsamda, KOP Bölgesinde Örtü Altı Tarımının Geliştirilmesi Projesi kapsamında üreticilerimize sera kurulumu için destek sağlıyoruz.”

ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPILIYOR
Murat Şen kardeşimize de bu proje kapsamında 520 m2 lik bir sera kurulumu yaptık. Seranın kurulumunu tamamlayarak üretime başladıklarını görmek bizleri memnun etti. Üreticilerimize her zaman destek olmaya devam edeceğiz. Bereketli bir sezon geçirmelerini dilerim” dedi. Üretici Murat Şen ise, “İl Müdürlüğümüzün desteğiyle seramızı kurduk. Seramız şu anda domates üretimi için hazır durumda. Seramızın kurulumunda ve üretim aşamasında İl Müdürlüğümüzün teknik personelinden de destek aldık. İl Müdürlüğümüze bu desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Haber:Süleyman Ok 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de hava durumu nasıl?

İlginizi Çekebilir

Kurnaz sürücü, trafikten kurtulmak için su kanalına indi

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de silah kaçakçılarına operasyon!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

33926

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171